Nieuwe website laten maken?

Wil je een nieuwe website laten maken? Ontdek waarom jouw onderneming een website kan gebruiken om jouw groei te stimuleren en te behouden.

nieuwe website laten maken visual

Website pakketten

Ons aanbod is onderverdeeld in 3 voordelige pakketten. Ontdek welk pakket aan jouw wensen voldoet.

icoon startup pakket

Startup

Wil je een professionele website aan een scherpe, betaalbare prijs? Wij geven jou een CMS introductie waarna jij in de website vult met jouw inhoud en hiertoe in staat bent.
> Bekijk pakket
icoon business pakket

Business

Versterk jouw online identiteit met een professioneel business pakket! In dit pakket is een strippenkaart van 5 uur inbegrepen. Hierbij geniet je een korting van 5% op het urentarief.
> Bekijk pakket

icoon premium pakket

Premium

Wil je uren inkopen aan een voordelig tarief? Kies dan voor dit pakket, hier is namelijk een strippenkaart van 10 uur inbegrepen, hierbij geniet je een korting van 10% op het urentarief.
> Bekijk pakket

Waarom een website van essentieel belang is

Ook voor jouw

Je vraagt je misschien af: "Heb ik wel een website nodig?" Het antwoord is altijd ja! Zeker in dit digitale tijdperk. Het is de perfecte manier om meer klanten te verwerven! Het is jouw vertegenwoordiger die 24/7 bereikbaar is.

waarom een website nodig is visual

Geloofwaardigheid

Als je bedrijf geen website heeft, wordt je niet als professioneel aanzien. Niemand gebruikt nog een telefoongids als ze op zoek zijn naar iets maar doen dit via een zoekmachine zoals Google. Zonder website loop je dus veel klanten mis.

Groei je klantenbestand

46% van alle zoekopdrachten zijn om lokale diensten te vinden. Daarvan besluit 72% om diezelfde dag nog een zaak binnen een straal van 5 km te bezoeken. Dankzij SEO kunnen nieuwe en terugkerende klanten jou online terugvinden. Meer SEO weetjes >

Sociale media volstaat niet

Terwijl sociale media een krachtig marketing kanaal is die je zeker niet mag verwaarlozen is het ook niet het enige waar je op mag vertrouwen. Het is namelijk moeilijk om je te onderscheiden van je concurrenten enkel via sociale media.

Showcase je werk

Bezoekers zullen veel meer vertrouwen hebben om met jou te gaan samenwerken wanneer ze voltooide projecten zien of lovende getuigenissen lezen. Een website is de uitgelezen kans om mensen te overtuigen van jouw kwaliteit!

Hoger scoren in Google

Via zoekmachine optimalisatie

Met een SEO (Search Engine Optimalisation) geoptimaliseerde website ga je hoog scoren in zoekresultaten zoals Google. Door kleine aanpassingen kan je je online marketing naar een hoger niveau tillen en je concurrenten een stap voor zijn.

Ontvang tips hoe je beter kan scoren voor sleutelwoorden waar je op gevonden wil worden via een geïntegreerde tool. Ook voorzien wij jou van tips en advies hoe je online beter gevonden kan worden. Deze worden simpel uiteen gezet zodat zelfs iemand zonder technische kennis dit kan doen.

Wil je een SEO analyse en/of optimalisatie? Dan kan je natuurlijk altijd beroep doen op onze expertise.

hoger scoren in google visual

Vaak gestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op vaak gestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord gevonden na het lezen op jouw vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
  • Een website laten maken, wat kost dat?

    Je kunt het budget van je website zelf behalen via bovenstaande pakketten.
    Een website inclusief webhosting en een domeinnaam gaat van € 450 tot €990. 
    Een op maat gemaakt voorstel kan ook altijd afhankelijk van de behoeftes.

  • Hoe kan ik hoger scoren in Google?
  • Zijn er naast een website bijkomende kosten?

Wil jij een website laten maken?

Contacteer ons vrijblijvend